#dw_BalkanBooster: „Графитите се слобода“ | Старт | DW | 17.08.2020
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

#dw_BalkanBooster: „Графитите се слобода“

Графитите се многу повеќе од само убав цртеж на ѕид. Тие ги рефлектираат проблемите во едно општество, испраќаат важни пораки. #dw_BalkanBooster се сретна со млади графити-уметници во Скопје и Тирана и праша кој е нивниот предизвик за да се занимаваат со ваков вид уметност.

Гледај видео 02:34