#dw_BalkanBooster: Градење мостови | Сите содржини | DW | 28.11.2018
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Сите содржини

#dw_BalkanBooster: Градење мостови

Кристина Озимец од Скопје и Алексија Калаиѕи од Солун го сочинуваат македонско-грчкиот тим во рамките на проектот #dw_BalkanBooster на Дојче веле. Тие се занимаваат со прашања кои предизвикуваат проблеми меѓу двете земји. Заедничката работа им донесе нови погледи на нештата и желба за натамошна соработка.

Гледај видео 02:37

Прочитај го и ова