#dw_BalkanBooster: Големиот македонско-грчки предизвик | Сите содржини | DW | 26.11.2018
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Сите содржини

#dw_BalkanBooster: Големиот македонско-грчки предизвик

Истражуваа во Скопје и Солун, разговараа со експерти и граѓани, се обидоа да понудат поинаква, нова перспектива на гледање на проблемот за името и односите меѓу Македонија и Грција. Кристина и Алексија го завршија проектот #dw_BalkanBooster полни со импресии.

Гледај видео 01:39