#dw_BalkanBooster: Германија како претседавач со ЕУ треба да му помогне на Балканот | Старт | DW | 08.07.2020
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

#dw_BalkanBooster: Германија како претседавач со ЕУ треба да му помогне на Балканот

„Сакам да сум дел од ЕУ, а не да емигрирам во неа. Ниедно друго место не е како дома!“, вели Теодора Цветковска, македонска учесничка во овогодишниот #dw_BalkanBooster. Таа и дел од останатите учесници од сите земји на Западен Балкан се јасни во своите очекувања од германското претседателство со ЕУ.

Гледај видео 03:40