#dw_BalkanBooster: Враќање во татковината | Сите содржини | DW | 22.12.2020
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Сите содржини

#dw_BalkanBooster: Враќање во татковината

Многу млади заминуваат во странство во потрага по подобар живот, и тоа е, може да се каже, стара вест. Но, некои од нив повторно се враќаат, полни со нови знаења и искуства. Тие сакаат да ја направат својата татковина подобра. Такви се и Матија од Црна Гора и Идана од Босна и Херцеговина.

Гледај видео 02:32