#dw_BalkanBooster: Впечатоците на Милица и Албина | Сите содржини | DW | 21.12.2021
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Сите содржини

#dw_BalkanBooster: Впечатоците на Милица и Албина

Милица Радовановиќ и Албина Кастрати патуваа во Црна Гора и Косово за да ѝ пренесат на публиката некои позитивни решенија за локални проблеми. Освен што беа вредни, тие и добро се дружеа и забавуваа. Ова се нивните впечатоци од #dw_BalkanBooster:

Гледај видео 03:50

Прочитај го и ова