#dw_BalkanBooster во Тузла | Сите содржини | DW | 22.10.2019
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Сите содржини

#dw_BalkanBooster во Тузла

Младиот новинар Младен Ѓорѓевиќ стигнува првпат во Босна и Херцеговина и во Тузла, каде го пречекува #dw_BalkanBooster партнерката Ламиа Браво. Двајцата оваа недела ќе се занимаваат со најголемиот тузлански проблем - загадениот воздух.

Гледај видео 02:00