#dw_BalkanBooster во Скопје | Сите содржини | DW | 23.09.2019
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Сите содржини

#dw_BalkanBooster во Скопје

Во Скопје од денеска почна да работи #dw_BalkanBooster тандемот Denica Chadikovska и Ardit Toca. И, веднаш ставија маски на лицето. Зошто? Ќе дознаете од нивните еко-приказни во наредните неколку денови. Прво запознајте ги нив!

Гледај видео 01:31

Прочитај го и ова