#dw_BalkanBooster: Во потрага по македонско-грчки приказни | Сите содржини | DW | 26.09.2018
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Сите содржини

#dw_BalkanBooster: Во потрага по македонско-грчки приказни

Македонската новинарка Кристина Озимец во Скопје ја пречека грчката колешка Алексија Калаиѕи. Двете во рамките на #dw_BalkanBooster ќе трагаат по приказни кои ги допираат односите на Македонија и Грција.

Гледај видео 01:26

Прочитај го и ова