#dw_BalkanBooster во Либражд | Сите содржини | DW | 11.11.2019
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Сите содржини

#dw_BalkanBooster во Либражд

Деница Чадиковска и Ардит Тоца оваа недела работат на еко-теми во Либражд, Албанија. #dw_BalkanBooster тандемот кој со своите стории за линданот во Скопје предизвика големо внимание, овојпат ќе се занимава со малите хидроцентрали и нивното влијание врз животната средина.

Гледај видео 01:09

Прочитај го и ова