#dw_BalkanBooster: Бегство на планина | Теми | DW | 16.09.2021

Посети ја новата страница на DW

Погледнете ја бета-верзијата на dw.com. Сѐ уште не сме готови! Вашето мислење може да ни помогне да ја направиме подобра!

  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Теми

#dw_BalkanBooster: Бегство на планина

Есента и зимата на Балканот носат и зголемено загадување на воздухот. Многумина спас бараат на планина. Погледнете го новото видео на #dw_BalkanBooster тандемот Нусрах и Денис: