#dw_BalkanBooster: Вистината е во средина | Сите содржини | DW | 30.09.2018
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Сите содржини

#dw_BalkanBooster: Вистината е во средина

Македонско-грчкиот тандем во рамките на #dw_BalkanBooster, Кристина и Алексија, пет дена заедно работеа во Скопје и беа во потрага по актуелни теми во предреферендумска Македонија. Нивната соработка по неколку недели продолжува во Солун.

Гледај видео 01:50