#dw_BalkanBooster: Вино од автохтоно албанско грозје | Сите содржини | DW | 09.11.2021

Посети ја новата страница на DW

Погледнете ја бета-верзијата на dw.com. Сѐ уште не сме готови! Вашето мислење може да ни помогне да ја направиме подобра!

  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Сите содржини

#dw_BalkanBooster: Вино од автохтоно албанско грозје

Албанија произведува вино кое е 100% албанско, бидејќи се произведува од автохтоно грозје, кое гарантира навистина посебен вкус. Сето тоа благодарение на стакленик, каде што растенијата се тестираат за вируси. #dw_BalkanBooster