#dw_BalkanBooster : „Винковци и театарот- убава приказна“ | Старт | DW | 28.09.2017
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

#dw_BalkanBooster : „Винковци и театарот- убава приказна“

Актерот на градскиот театар во Винковци, Владимир Андриќ ги одведе Марко и Александар на „ штиците што живот значат“ и на Александар му раскажа за 100-годишниот јубилеј на неговата куќа.

Гледај видео 01:06
Now live
01:06 минути