#dw_BalkanBooster: Валона - град на спомени | Старт | DW | 24.10.2018
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

#dw_BalkanBooster: Валона - град на спомени

Валона е град во којшто е прогласена независноста на Албанија. #dw_BalkanBooster тандемот Ермелинда и Егзона најавуваат интересна прошетка по градот полн со историја и споменици.

Гледај видео 02:31