#dw_BalkanBooster: Приказни за локалните херои | Сите содржини | DW | 20.09.2021
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Сите содржини

#dw_BalkanBooster: Приказни за локалните херои

Бјанка Станковиќ од Скопје и Мајлинда Бајрами од Тирана оваа недела треба да работат на теми кои се занимаваат со барање решенија за проблеми во време на пандемија. #dw_BalkanBooster тандемот ќе трага по позитивни приказни и ќе разговара со локални херои. Ова се Бјанка и Мајлинда:

Гледај видео 01:04