#dw_BalkanBooster: Благодариме, фалеминдерит! | Старт | DW | 27.09.2019
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

#dw_BalkanBooster: Благодариме, фалеминдерит!

Не им беше лесно да се најдат, имаа проблем со скопското ту лето, ту есен, а не им беше лесно ни со обезбедувањето на просторот кај Охис - Деница Чадиковска и Ардит Тоца цела недела зборуваа за депониите на отровниот линдан и опасностите за скопјани од овој пестицид. Работата во Скопје им заврши, но овој #dw_BalkanBooster тандем повторно ќе се јави во ноември, овојпат со еколошки теми од Албанија.

Гледај видео 01:47