#dw_BalkanBooster: Бедемот на Никшиќ | Сите содржини | DW | 09.10.2018
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Сите содржини

#dw_BalkanBooster: Бедемот на Никшиќ

Новинарката Јелена Контиќ во Никшиќ го пречека колегата од Тирана, Ардит Точа и тоа на - Бедем. Никшиќката тврдина од времето на Римјаните била место каде што се воделе многу битки. Денес таа е место од каде може да се набљудуваат незаборавни залези на сонцето. Во текот на неделава - нови приказни од Никшиќ под #dw_BalkanBooster.

Гледај видео 02:08