#dw_BalkanBooster: „Бевме и новинари и сниматели и работници во кафуле...“ | Сите содржини | DW | 19.12.2019
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Сите содржини

#dw_BalkanBooster: „Бевме и новинари и сниматели и работници во кафуле...“

Младен од Ниш и Ламиа од Сараево две недели беа на пат во потрага по приказни за загадувачите на воздухот и луѓето кои поради нив не можат да дишат слободно. Погледнете што научија! #dw_BalkanBooster

Гледај видео 03:28

Прочитај го и ова