#dw_BalkanBooster: Бајрамско празнување во време на корона | Старт | DW | 08.07.2020
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

#dw_BalkanBooster: Бајрамско празнување во време на корона

Бајрам годинава е поинаков, со правила за дистанца поради пандемијата на коронавирус. Се почитуваа ли? Погледнете како тоа изгледаше во Тирана и Сараево. #dw_BalkanBooster

Гледај видео 01:19