1. Прескокни до содржината
  2. Прескокни до главната навигација
  3. Кон други страници на DW

#dw_BalkanBooster: Барот Џони не е обичен

Нусрах Хаџиќ | Денис Тахири
5 ноември 2021

Барот Џони, иницијатива на Центар Џонатан, им дава можност на млади со Даунов синдром да се тренираат за работа и ги поддржува на патот кон вработување. #dw_BalkanBooster тандемот Нусрах и Денис испи кафе во овој бар во Тирана.

https://www.dw.com/mk/dwbalkanbooster-%D0%B1%D0%B0%D1%80%D0%BE%D1%82-%D1%9F%D0%BE%D0%BD%D0%B8-%D0%BD%D0%B5-%D0%B5-%D0%BE%D0%B1%D0%B8%D1%87%D0%B5%D0%BD/video-59737930
Прескокни го блокот Тема на денот

Тема на денот

Македонија знаме

Македонскиот руски круг

Mazedonien Ljupco Popovski
Љупчо Поповски
Прескокни го блокот Повеќе теми

Повеќе теми

Врати се на почетната страница