#dw_BalkanBooster: Барањата на граѓаните се игнорираат | Сите содржини | DW | 18.12.2019
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Сите содржини

#dw_BalkanBooster: Барањата на граѓаните се игнорираат

Ирена Каревска и Ерна Салиху беа #dw_BalkanBooster тандемот кој работеше на теми во врска со загадувањето на водата - и во Скопје и во Приштина. Заклучокот по двете недели поминати во соседните земји гласи: проблемите се слични, поривот да се уништува природата е ист, а гласот на граѓаните никој не го слуша!

Гледај видео 03:02