#dw_BalkanBooster: Асистенти за децата со попреченост | Сите содржини | DW | 19.11.2021
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Сите содржини

#dw_BalkanBooster: Асистенти за децата со попреченост

Кампањата на Ријад и Елдин „Без асистент не можам да одам на училиште“ има за цел да го реши проблемот со недостигот на асистенти за децата со попреченост на Косово. #dw_BalkanBooster

Гледај видео 01:30