#dw_BalkanBooster: Аргнесе и Александар станаа виртуелни пријатели | Старт | DW | 08.05.2021
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

#dw_BalkanBooster: Аргнесе и Александар станаа виртуелни пријатели

Аргнесе од Пеќ и Александар од Нови Сад беа косовско-српскиот тандем во #dw_BalkanBooster годинава. Заедничката работа ги претвори во виртуелни пријатели. На крајот на проектот се задоволни што проговорија за проблемите со кои се соочуваат младите на Косово и во Србија.

Гледај видео 02:42