#dw_BalkanBooster: Амамот во Вучитрн | Теми | DW | 20.09.2018
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Теми

#dw_BalkanBooster: Амамот во Вучитрн

Егзона и Ермелинда ја продолжуваат својата #DW_BalkanBooster авантура на Косово. Тие го посетија и еден од најстарите градови на Косово-Вучитрн со прочуениот амам изграден во 15. век.

Гледај видео 01:57