DW TV: Интервју со македонскиот министер Никола Димитров | Сите содржини | DW | 07.09.2017
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Сите содржини

DW TV: Интервју со македонскиот министер Никола Димитров

Македонскиот министер за надворешни работи Никола Димитров при посетата на Берлин во интервју за DW TV на англиски јазик зборуваше за напорите за надминување на спорот околу името со Грција, македонските аспирации за членство во ЕУ и НАТО, како и Балканската бегалска рута.

Гледај видео 08:08

Прочитај го и ова