Посети ја новата страница на DW

Погледнете ја бета-верзијата на dw.com. Сѐ уште не сме готови! Вашето мислење може да ни помогне да ја направиме подобра!

  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages
Logo von Deutsch warum nicht?

Степени А1, А2, Б1

Кај оваа понуда станува збор за радиодрами и учебници од 1991 година. Затоа молиме за разбирање што некои информации, на пример за одредени валути, се застарени и не можеа да бидат дополнително актуелизирани.