#DE_facto: Речиси половина плата оди за стан! | Сите содржини | DW | 03.10.2017
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Сите содржини

#DE_facto: Речиси половина плата оди за стан!

Скапи недвижности, високи станарини, малку новоградби - Германија дефинитивно има проблем со станбен простор. Дали во иднина под ист покрив ќе живеат и по неколку генерации?

Гледај видео 02:35

Прочитај го и ова