#DE_facto: Ни Германците не се повеќе она што беа! | Старт | DW | 04.12.2017
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

#DE_facto: Ни Германците не се повеќе она што беа!

Германија е земја на правила, прописи и - забрани. Германците сакаат ред- но дали токму секогаш се придржуваат кон правилата и законите?

Гледај видео 02:42
Now live
02:42 минути