#DE_facto: Колку ќе поевтинат германските дизели? | Сите содржини | DW | 10.11.2017
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Сите содржини

#DE_facto: Колку ќе поевтинат германските дизели?

Загадувачи на околината или технологија на иднината? Во Германија се води жестока дискусија околу дизел-автомобилите. Побарувачката за вакви возила опаѓа. Ќе паднат ли и цените и колку?

Гледај видео 02:29
Now live
02:29 минути

Прочитај го и ова