#DE_Facto: Како против десничарскиот екстремизам? | Старт | DW | 20.06.2017
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

#DE_Facto: Како против десничарскиот екстремизам?

Германија има сериозен проблем со десничарскиот екстремизам. Кои мерки ги презема земјата за справување со опасната идеологија?

Гледај видео 02:33