#DE_facto: Германија- ветена земја? | Старт | DW | 13.06.2017
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

#DE_facto: Германија- ветена земја?

Постојат бројни стереотипи за квалитетот на животот во Германија. Екипата на #ДЕ_Факто открива дали Германиците навистина пливаат во пари. Дали Германија е навистина ветена земја?

Гледај видео 02:44