80 години на дното на морето | Теми | DW | 15.01.2021
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Теми

80 години на дното на морето

По откривањето на германскиот воен брод „Карлсруе“ на дното на морето пред на брегот на Норвешка, истражувачите работат на откривање повеќе детали за бродот. И самото пронаоѓање се смета за чудо бидејќи локацијата на неговото потонување за време на Втората Светска Војна беше непозната со децении.

Гледај видео 01:04