60 години по неуспешниот атентат врз Адолф Хитлер... | Теми на денот | DW | 20.07.2004
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages
Реклама

Теми на денот

60 години по неуспешниот атентат врз Адолф Хитлер...

... денеска во центарот на политичките активности во Германија е сеќавањето на отпорот против нацистичката диктатура

Клаус Шенк Гроф од Штауфенберг

Клаус Шенк Гроф од Штауфенберг

Реклама