6Г мрежата доаѓа | Сите содржини | DW | 04.05.2021
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Сите содржини

6Г мрежата доаѓа

Сѐ уште нема мрежа 5Г насекаде, а во Германија веќе се зборува за 6Г. Зошто? Дали разликата помеѓу 5Г и 6Г е голема?

Гледај видео 01:19

Прочитај го и ова