50 години DW на македонски | Теми | DW | 11.04.2019
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Теми

50 години DW на македонски

За точно еден месец, Дојче Веле на македонски јазик ќе го прослави својот 50-ти роденден. По тој повод потсетуваме на почетоците и на сите други важни моменти во полувековната работа на DW на македонски. Погледнете ја нашата видео приказна до крај, бидејќи таа за Вас крие и можност за награда :)

Гледај видео 04:09

Прочитај го и ова