50 години култ кон „Ѕвездените патеки“ | Сите содржини | DW | 21.07.2016
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Теми

50 години култ кон „Ѕвездените патеки“

Генерации љубители на филмот ширум светот ги обожуваат „Ѕвездени патеки" и тоа нема наскоро да престане. Додека новото филмско продолжение се прикажува во кината, кус поглед кон минатото.

Прочитај го и ова