50 години култ кон „Ѕвездените патеки“ | Панорама | DW | 22.07.2016
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages
Реклама

Панорама

50 години култ кон „Ѕвездените патеки“

Генерации љубители на филмот ширум светот ги обожуваат „Ѕвездени патеки" и тоа нема наскоро да престане. Додека новото филмско продолжение се прикажува во кината, кус поглед кон минатото.

DW.COM

Реклама