5 најтрогателни моменти во 2016 | Свет | DW | 29.12.2016
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Свет

5 најтрогателни моменти во 2016

2016 година испиша небројани приказни: некои страшни, некои смешни, други пак срцепарателно убави, или едноставно кажано незаборавни.

Ова се фотографиите и снимките кои го обиколија светот во изминатите 12 месеци. Уште една година која, за жал, повеќе ќе ја паметиме по страдањата и војните, отколку по убави нешта.

Гледај видео 02:27

Сликите кои не потресоа во 2016.

Аудио и видео прилози на оваа тема

Реклама