40 години по смртта, Елвис сѐ уште живее | Сите содржини | DW | 16.08.2017
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Панорама

40 години по смртта, Елвис сѐ уште живее

Кралот на рокенролот со својата музика беше симбол на многу генерации. Неговото наследство живее и 40 години по неговата смрт.