40 години арт-автомобили на БМВ | Сите содржини | DW | 23.06.2015
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Панорама

40 години арт-автомобили на БМВ

Автомобили и уметност- убава комбинација која пред 40 години ја откри и концернот БМВ. Во последните 4 децении повеќе уметници на свој начин ја отсликаа каросеријата на моделите на славната компанија.

Прочитај го и ова