3Д-музеј во Истанбул | Старт | DW | 15.05.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

3Д-музеј во Истанбул

Сте посакале да бидете дел од некоја музејска поставка? Во истанбулскиот „Жив музеј“ може да се испроба тоа. Таму не мора да седи со часови како експонат, туку само додека не излезе перфектната 3Д-фотографија.

Гледај видео 01:53
Now live
01:53 минути