150 години Хајнекен | Сите содржини | DW | 27.03.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Теми

150 години Хајнекен

Со консеквентна извозна стратегија едно мало семејно претпријатие од Амстердам прерасна во светски гигант. Како почна производителот на пиво Хајнекен, а каде е денес?