15 години МОК | Теми | DW | 30.01.2007
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Теми

15 години МОК

Македонскиот спорт одвие денови ги минува без поголеми возбудувања. Ракометарите и одбојкарите со подготвоки за наредните натпревари. Македонскиот Олимписки комитет слави 15 годишен јубилеј.

Македонскиот олимписки комитет слави јубилеј

Македонскиот олимписки комитет слави јубилеј

Поврзана содржина