130 години кармин | Старт | DW | 08.06.2013
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

130 години кармин

Карминот важи за најпродаваното средство за разубавување во светот, многу жени не можат да се замислат без него. Оваа година тој слави 130 годишен јубилеј.

Гледај видео 03:39
Now live
03:39 минути