11 корисни совети за германските супермаркети | Сите содржини | DW | 08.02.2019
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Економија

11 корисни совети за германските супермаркети

Каде се наоѓаат јајцата? Зошто количките се врзани една со друга? При првата посета на германски супермаркет некои работи може да изгледаат чудно. Еве што треба да се знае.