10-те германски топ-градови за живот и работа | Сите содржини | DW | 12.12.2013
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

10-те германски топ-градови за живот и работа

Каде има најмногу работа? Кои градови посебно добро се развиваат? Едно истражување ги стави под лупа германските градови. Резултатот покажа, успешни се првенствено центрите на автомобилската индустрија.