Ќе реагира ли конечно ЕУ на бегалската драма? | Старт | DW | 20.04.2015
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Ќе реагира ли конечно ЕУ на бегалската драма?

Нов бродолом во Средоземното море и повторно стотици жртви меѓу бегалците од Африка. Време е ЕУ нешто да преземе за да им помогне на тие луѓе

Гледај видео 01:55
Now live
01:55 минути