„Љубов кон ближниот“ наместо „Око за око, заб за заб“ | Старт | DW | 29.12.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

„Љубов кон ближниот“ наместо „Око за око, заб за заб“

Во Албанија ни строгиот комунистички режим, ни младата демократија не успеаја да ѝ стават крај на мрачна средновековна традиција. Калуѓерки од Скадар ги посветиле своите животи на помошта на жртвите на крвната одмазда.

Гледај видео 05:15
Now live
05:15 минути