Југот на Германија под вода | Сите содржини | DW | 31.05.2016
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Сите содржини

Југот на Германија под вода

Четири жртви, голем број повредени, цели населби и улици под вода. Големо невреме ја поплави јужна Германија.